Ürün Kodu: 1617
Kategoriler: Branda Modelleri ve Fiyatları

Açık alanları kapatmak amacıyla kullanılacak olan branda çeşitleri arasında özellikle şeffaf görünümü nedeniyle tercih edilmektedir.

Geniş kullanım alanına sahip olan şeffaf branda özellikle güneş ışığından en iyi şekilde yararlanmak isteyenlerin tercihi olmaktadır. Kullanılacak alana göre farklı ölçülerde yapılacak olan kesim işlemleri ile kullanıma hazır hale getirilmektedir.

Kış bahçesi hazırlamam ya da açık olan alanları kapatarak dışında kullanıma hazır hale getirmek isteyenler için kullanılacak malzemelerden biridir. Dayanıklı yapıya sahip olması uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Yeterli kalınlıkta üretilmekte olan branda kullanılacak olan alanda özellikle soğuğu içeri geçirmediği gibi aynı zamanda doğa olaylarına karşı daha dayanıklı olmaktadır.

Şeffaf Branda Kullanımı

Farklı amaçlar için kullanılmakta olan şeffaf branda kullanımı özellikle belirlenen alanlarda istenilen etkinin elde edilmesini sağlamaktadır. Şeffaf olması aynı zamanda gün içerisinde en iyi şekilde gün ışığından yararlanmanızı sağlamaktadır. Kış bahçesinde kullanmak isteyenler içinde avantaj sağlamaktadır. Özellikle soğuk havaya karşı keyifli vakit geçirmek isteyenler için yapılan çalışmalar sırasında tercih edilmektedir.

Geniş kullanım alanına sahip olan branda çeşitlerinden biri olması nedeniyle özellikle yapılacak olan çalışmalar sırasında sıklıkla tercih edilmektedir. Yapılacak işlemler sırasında farklı modellere uygun şekilde kullanımı sağlanabilir. Belli alanlarda kullanılabileceği gibi tamamen kapatma işlemleri sırasında kullanımı da sağlanabilir. Kalın olması sayesinde yağmur ya da kar gibi doğa olaylarına karşı daha uzun süre dayanıklı olmaktadır.

Şeffaf Branda Fiyatları

Metrekare üzerinden yapılacak olan hesaplamalar ile şeffaf branda fiyatları bütçenize uygun tercih yapmanızı sağlamaktadır. Alınan ölçüler üzerinden yapılacak olan çalışmalar ile istenilen alanda kullanım için yeterli miktarda hazırlanması sağlanmaktadır. Belirlenmiş olan fiyatlar konusunda detaylı bilgi almak isteyenler site üzerinden yapacakları talepler doğrultusunda istedikleri bilgilere sahip olabilirler.

Şeffaf görünümü sayesinde ihtiyaç duyabileceğiniz her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz branda seçeneği olmaktadır. Kış bahçesi yaptırmak isteyenler veya açık alanları kapatarak daha fazla kullanım alanına sahip olmak isteyenler için kullanımı yaygındır. Yapacağınız talepler doğrultusunda kısa sürede yeterli boyutta yapılacak olan çalışmalar ile kullanıma hazır hale getirilmektedir.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp