Ürün Kodu: 1618
Kategoriler: Branda Modelleri ve Fiyatları

Kış aylarında özellikle farklı alanları kullanmak isteyenler için kış bahçesi hazırlama çalışmaları sırasında kullanılacak malzemeler alanın kapatılmasını sağlamaktadır.

Kışın bahçe içerisinde ya da teras gibi pek çok farklı alanda yapılacak olan kış bahçesi kapama çalışmaları ile istediğiniz gibi kullanabileceğiniz kapalı alanlara sahip olmanız sağlanmaktadır. Farklı malzemeler ile yapılacak çalışmalar soğuk havaya karşı daha korunaklı ortamlar oluşturmaktadır.

Belirlenecek olan malzemelerle yapılacak olan kapatma çalışmaları sırasında alınan ölçüler üzerinden işlem yapılmaktadır. İstediğiniz boyutlara göre gerçekleştirilecek kapatma çalışmaları daha fazla alana sahip olmanızı sağlamaktadır. Kış aylarında özellikle soğuğa karşı etkili olabileceği gibi yağmur ya da kar gibi doğa olaylarına karşı da etkili olacak malzemeler kullanılmaktadır.

Kış Bahçesi Hazırlama

Özel olarak kullanılacak olan malzemeler ile hazırlanacak olan kış bahçesi modelleri özellikle belirtmiş olduğunuz alana uygun şekilde yapılmaktadır. Kışın çiçek yetiştirmek veya soğuk havaya karşı sıcacık ortamda keyifli vakit geçirmek isteyenlerin tercihi olmaktadır. Kaliteli malzemelerle yapılacak olan çalışmalar daha uzun süre sorunsuz kullanım olanağı sağlamaktadır.

Tente ile kapatılacak olan alanlarda özellikle şeffaf branda ile yanlarda yapılacak olan uygulamalar istenildiği gibi güneş ışığından en iyi şekilde faydalanmanızı sağlayacak kış bahçelerinin oluşturulmasını sağlamaktadır. Yeterli kalınlıkta kullanılacak olan malzemeler kış aylarında özellikle soğuğa karşı ortamın daha etkili şekilde yansıtılmasını sağlamaktadır. Alınan ölçüler üzerinden yapılacak olan çalışmalar ile istenilen modellerin oluşturulmasını sağlamaktadır.

Kış Bahçesi Fiyatları

Tercih edilecek modelleri ve kullanılacak olan malzemeler ve alınan ölçüler fiyatları üzerinde etkili olmaktadır. Uygun fiyat seçenekleri ile kaliteli tercih yapmak isteyenler kış bahçesi fiyatları konusunda site üzerinden yapacakları talepler ile detaylı bilgi alabilirler. Demir profiller veya alüminyum profiller, tente, branda gibi birbirinden farklı malzemeler ile gerçekleştirilecek çalışmalar ayırmış olduğunuz bütçeye uygun şekilde seçim yapmanızı sağlamaktadır.

Kış aylarında sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz bahçe içerisinde veya teras bölümünde istediğiniz ölçülerde gerçekleştirilecek olan kış bahçesi yapımı konusunda tamamen profesyonel şekilde hizmet verilmektedir. Uzman ekip tarafından yapılacak montaj çalışmaları ile alan kısa sürede kullanıma hazır hale getirilmektedir.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp