Fiyat: 4000
Ürün Kodu: 1623
Kategoriler: Tente Modelleri ve Pergola Tente Fiyatları

Tente bina veya işletmelerin dış kısmına eklenen ve yağmur, güneş, rüzgar gibi hava şartlarından korunmayı sağlayan ürünlere verilen genel isimdir. Sadece işletme ve binalar için değil evlerin terasında, bahçelerde de tente kullanımı oldukça yaygındır. Farklı tasarımları ile gündeme gelen bu ürünler arasında özellikle işletmelerde tercih edilen karpuz tente bir hayli yaygın kullanıma sahiptir.

Karpuz tente modelleri şık bir görünüm oluşturması ve dikkatleri üzerine toplayan bir tasarıma sahip olması sebebi ile fark yaratmak isteyenlerin tercihi olmaktadır. İsmini ise benzemiş olduğu karpuz şeklinden almaktadır.  Karpuz tenteler, farklı renk ve boyut seçenekleri söz konusu olması dilediğiniz dekorasyona uygun tercih yapma olanağını beraberinde getirmektedir.

Uzun ömürlü kullanım ve kolay montajı karpuz tente seçimlerindeki en önemli unsurlardan biri olmaktadır. Zira bu ürünler olumsuz hava koşulları ve güneşten korumak amaçlı üretimi esas alınan parçalar arasında yer alması sebebi ile kaliteli kumaşlardan elde edilmektedir. Dekorasyon açısından harikalar yaratmak için oldukça idealdir.

 Karpuz Tente Kullanım Alanları

Karpuz Tente görsel şölen niteliği taşıyabilen ürünlerden biri olmayı başarmaktadır. Zira farklı renk seçenekleri, tasarımı ve duruşu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Üstelik kişi ve kurumlara reklam yapabilme imkanını da sunmaktadır. Karpuz tente kullanım alanları ise merak edilen unsurlardan biri olarak ön plana çıkmaktadır. Karpuz tente modelleri;

  • Kafe,
  • Alışveriş Merkezleri,
  • Otel,
  • Mağaza,
  • Restoranlarda tercih ediliyor.

Kapı girişleri, dışarıdan müşterinin ilgisini çeken önemli unsurlardan biri oluyor. İlk göze çarpan mekanlar olması sebebi ile de dekorasyonda en çok özen gösterilen yerlerden biri olmaktadır. Karpuz tente kapı girişlerinde uygun tasarımlar ile kullanıldığı takdirde müşteriyi çekebilme potansiyelini de ortaya koymaktadır. Ayrıca pencerelere de uygulanabilen bu tente modelleri için ölçüler oldukça önemlidir.

 Karpuz Tente Sistemi Özellikleri

Karpuz tente işletmelerde rahatlıkla tercih edilen tente çeşitleri arasında yer almaktadır. Her ürünün olduğu gibi bu tente sisteminin de seçiminde belli başlı özellikler söz konusu olmaktadır. Karpuz tente modelleri kaliteli ve hava koşullarına dayanıklı kumaşlardan tercih edilmektedir. Tasarımı ve kalitesi sebebi ile de dikkat çekmeyi başarmaktadır. Ayrıca tercih edilmesindeki bir diğer unsur ise bütçe dostu olmasıdır. Zira diğer tente modelleri ile kıyaslandığında ekonomiktir ve kolay monte edilebilen özelliğe sahiptir.

 Karpuz Tente Fiyatları

 Her üründe olduğu gibi fiyatlandırmalar en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. İşletmelerine tente yaptırmak isteyenler ise karpuz tente fiyatları konusunda birtakım araştırmalar içerisine girebilmektedir. Diğer tente sistemleri ile karşılaştırıldığında karpuz tenteler çok daha uygun fiyatlar ile gün yüzüne çıkmaktadır. Fakat ürünün fiyatının belirlenmesi tasarım, boyut ve satışı gerçekleştirilen firmaların etken unsurlar arasında yer almakta olduğu unutulmamalıdır. Karpuz tente fiyatları ürünün kalitesine bağlı olarak da değişkenlik göstermesi sebebi ile farklılaşabilmektedir.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp