Ürün Kodu: 1627
Kategoriler: Tente Modelleri ve Pergola Tente Fiyatları

Otopark tentesi araçların park esnasında güneş, kar, dolu, yağmur gibi etkenlerden korunmasını sağlayan sistemlerdir. Genellikle bu sistemler sabit olsa da açılıp kapanabilir özelliğe sahip olarak da tasarlanmaktadır. Araçlar güneşte kaldıkları süre boyunca boyalarında kavlama ve solma görülmesi en olası durumlar olarak bilinmektedir. Bu durum ise aracın değerini düşüren bir etkendir. Otopark tentesi yaz aylarında araçların güneş ışınlarından korunmasına yardımcı olmaktadır. Kış aylarında ise yağışlar sebebi ile araçlarda yıpranmalar görülmektedir. Ayrıca aracın sürekli kirlenmesi söz konusu olabilmektedir. Bunun önlenmesi içinde otopark tentesi kullanılmaktadır.

 Otopark Tentesi Modelleri

Otopark tentesi özellikle toplu alanlar için üretilen sabit tenteler olabileceği gibi birey ve kurumlar için uzaktan kumandalı olarak tasarlanabilmektedir. Hastane, askeriye, belediyelerin bazı alanlarında sabit otopark tenteleri tercih edilmektedir. Kafe ve restoranlar ayrıca villa bahçeleri gibi alanlarda ise uzaktan kumandalı otopark tenteleri kişilere daha kullanışlı bir deneyim imkanı sunmaktadır.

 Otopark Tentesi Kullanım Alanları

 Pek çok alanda kullanılan ve araç kullanımının artması ile daha çok ihtiyaç haline gelen otoparktentesi farklı tasarımları ile öne çıkmaktadır. Kullanım alanları;

  • Sitelerin bahçeleri,
  • Küçük işletmelerin girişleri,
  • Okullar,
  • Hastaneler,
  • Resmi Kurumlar,
  • Bina bahçeleri ve müstakil alanlar olarak ön plana çıkmaktadır.

Otopark Tentesinin Özellikleri Nelerdir?

 Otopark tenteleri özellikle açık alanlarda araçların park etme noktalarına çelik destekler yardımı ile kurulumu gerçekleşmekte ve güvenilir bir ortam oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Kullanımında tercih edilen brandalar olumsuz hava koşullarından araçların etkilenmesini engellemekte ve bir kalkan görevi üstlenmektedir. Araç boyuna ve istenilen araç kapasitesine uygun olacak şekilde tasarlanmakta, bu sebeple geniş alanlarda da dar alanlarda da rahatlıkla tercih edilmektedir. Tasarımda kullanılan malzemelerin yanmaz özelliğe sahip olması güneş ışınlarının yoğun bir şekilde gelmesine karşılık alınan bir önlem niteliği taşımaktadır. Ayrıca bu ürünler darbelere karşı da bir hayli dayanıklıdır. Rüzgardan uçuşan maddelerin araca gelmesin engellemektedir. Dolu gibi yağışlarda da korunaklı olmaktadır. Firmamız tarafından satışa sunulan otopark tentesi tekli ve çoklu araçlar için uygun olacak seçenekleri beraberinde getirmektedir. Bu sayede dilediğiniz alana uygun seçim yapabilme imkanına sahip olmakta ve araçlarınızın korunaklı hale gelmesine yardımcı olmaktayız.

 Otopark Tentesi Fiyatları

 Araç kapasitesi ve araç ebatları otopark tentesi fiyatlarını belirlemedeki en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Ürünün kurulumunun gerçekleştirilecek olduğu zemin ve alanda bir hayli önemlidir. Kullanmış olduğumuz her bir üründe daima kaliteli seçimler yapmakta ve müşteri memnuniyeti odaklı tasarımlarımızı gerçekleştirmekteyiz. Fiyatlar konusunda cazip teklifler sunmakta olup üst düzey işçiliği sizlere sunmaktayız. Fiyatlarımızda tasarımlarımızın niteliği, ürünlerde kullanılmakta olan branda kumaşları etkili olmaktadır. Otopark tentesi kullanımının neredeyse zorunlu hale gelmesi ve araçların zarar görmesini engelliyor olması bütçe dostu olarak nitelendirilebilmesini sağlamakta ve müşterilerimize pek çok getiriler sunmaktadır.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp