Fiyat: 3000
Ürün Kodu: 1620
Kategoriler: Tente Modelleri ve Pergola Tente Fiyatları

Kullanışlı olması nedeniyle tercih edilmekte olan tente modelleri istenilen her alanda rahatlıkla kullanılmaktadır.

Rahat hareket ettirilebilir olması nedeniyle kullanılmakta olan pergola raylı tente sistemleri farklı alanlarda yapılacak olan uygulamalar ile kullanıma hazır hale getirilmektedir. Farklı ölçülerde yapılacak olan çalışmalar ile istenilen alana uygun şekilde hazırlanması sağlanabilir.

Özellikle kafelerde açık alanları kapatmak amacıyla kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra farklı alanlarda soğuk havaya karşı daha korunaklı sonuçlar elde etmek isteyenlerin tercihi olmaktadır. Geniş kullanım alanına sahip olması nedeniyle birbirinden farklı şekillerde hazırlanacak olan modeller üzerinden tercih yapılması sağlanmaktadır. Açılır kapanır sisteme sahip olması kullanıcıların daha rahat şekilde işlem yapmasını sağlamaktadır.

Pergola Raylı Tente Sistemleri

Raylı sistem üzerinden hareket ettirilebilir olan pergola raylı tente üretiminde özellikle kaliteli malzemelerin kullanılması daha uzun süre sorunsuz kullanım olanağı elde edilmesini sağlamaktadır. Ray sistemi üzerinde hareket ettirilmektedir. Açma kapama işlemleri sırasında özellikle dayanıklı yapısı sorunsuz şekilde işlem yapılmasını sağlamaktadır. Raylı sistem kontrol sağlamak isteyenler için daha kısa süre içerisinde açmaya da kapama işlemlerinin yapılmasını sağlamaktadır.

Soğuk havalarda kapatılarak kullanılabileceği gibi sıcak havalarda açılarak ortamın ısıdan en iyi şekilde faydalanması sağlanabilir. Belirlenen alanlar için gerçekleştirilecek olan çalışmalarda kullanılacak olan malzemeler özellikle kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun şekilde belirlenebilir. Dayanıklı yapıya sahip olan tenteler daha uzun süre ihtiyaç duyulan alanlarda sorunsuz şekilde kullanım olanağı elde edilmesini sağlamaktadır.

Pergola Raylı Tente Fiyatları

Metrekare üzerinden yapılacak olan hesaplamalar fiyat seçeneklerini ortaya çıkarmaktadır. Uygun bütçe ile kaliteli tercih yapmak isteyenler belirlenmiş olan fiyatlar konusunda site üzerinden detaylı bilgi alabilirler. Raylı sistemlerde kullanılan kaliteli malzemeler sistemin bozulmadan daha uzun süre çalışmasını sağlamaktadır. Kafelerde ya da restoranlarda açık olan alanları kapatmak amacıyla kullanılacak olan tentelerden biridir.

Kullanılacak farklı malzemelere göre pergola raylı tente fiyatları belirlenmektedir. Fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler site üzerinden yapacakları görüşmeler sayesinde detaylı bilgi elde edebilirler. Talepleriniz doğrultusunda kısa süre içerisinde hazırlanacak olan tenteler gerekli montaj çalışmalarının yapılmasının ardından kullanıma hazır hale getirilmektedir.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp