Fiyat: 5000
Ürün Kodu: 1628
Kategoriler: Tente Modelleri ve Pergola Tente Fiyatları

Tünel tente isminden de anlaşıldığı üzere tünel şeklinde olan tente anlamına gelmektedir. Çelik konstrüksiyonla birinci sınıf malzemelerle montajı yapılan tenteler mekana bağlı olarak istenilen ölçülerde yapılabilmektedir. Günümüzde birçok farklı alanda aktif olarak kullanılan bu sistemlerin kullanımı da masrafsız bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Kullanılan mekana işlevsellik katan tünel tente modelleri aynı zamanda ortamı daha şık ve dikkat çekici bir hale getirmektedir. Kafe, bar, restoran gibi alanların girişlerindeki yürüyüş yolları bu tentelerle birlikte daha konforlu hale getirilmektedir. Kurulumu yapılan her mekana kolay bir şekilde uyum sağlayabilen tenteler kurulum öncesinde mekan keşfi gerektirmektedir.

Tünel Tente Özellikleri

Tünel tente özelliklerinin belirlenmesinde müşterilerin istek ve taleplerinin büyük bir rolü olmaktadır. Bu bakımdan tentenin branda rengi, kalitesi ve modeli müşterinin isteği doğrultusunda şekillenmektedir. Tentenin sahip olduğu özellikler malzeme seçimi ve tente ebatına bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir.

Branda kumaşının seçiminde kaliteli malzeme seçimi ürün kullanımının daha uzun süre sorunsuz bir şekilde yapılabilmesini sağlayacaktır. Bunun yanında brandaların renginde de herhangi bir solma meydana gelmeyecektir. Bu model tenteler genel olarak sabit modelde olup açıp kapanma gibi bir özelliği bulunmamaktadır. Güneş ışığını kesme özelliği taşıyan tenteler aynı zamanda bulunulan ortamı dolu, kar ve yağmur gibi hava olaylarından korur.

Tünel Tente Kurulumu

Tünel tente kurulumunun başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için işlemin alanında uzman kişiler tarafından profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmesi büyük önem arz etmektedir. Mekana en uygun koşullarda güvenli bir kurulum hem paradan hem de zamandan tasarruf yapmayı sağlayacaktır. Firmalar müşterileri ile doğrudan iletişime geçerek müşterinin istekleri doğrultusunda kurulum hazırlıklarına başlayabilirler.

Müşterinin beğeni ihtiyacı doğrultusunda seçim yapılmasının ardından en uygun tünel tente tasarımı ortaya çıkarılmaktadır. Tente üretiminin hazır hale getirilmesinin ardından kurulumu ve montajının yapılması kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilecektir. Tentelerin kurulum sürecinde tentelerin ebatı ve büyüklüğü doğrudan etki eden unsurlardan biridir.

Tünel tente kurulumları piyasada farklı fiyat aralıklarında gerçekleştirilebilmektedir. Malzeme seçimi, kalite, tente ebatı gibi durumları fiyatlar üzerinde son derece etkilidir. Tente kurulumu için karar vermeden önce firmalardan fiyat bilgisi almak daha doğru olacaktır. Firmalarda müşterilerine en uygun teklifleri sunuyor olacaklardır.

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

WhatsApp